JUMP TO CONTENT
Cautare

Diversitate, Echitate și Incluziune

Contribuim la un mediu incluziv și echitabil la metro 

Pentru noi, diversitatea, echitatea și incluziunea înseamnă crearea unui mediu de muncă și a unei organizații respectuoase și echitabile pentru toți colegii noștri, iar calitățile care ne diferențiază ne fac mai puternici și cu un potențial mai mare de dezvoltare.

METRO Moldova se angajează să reflecte prin intermediul fiecărei acțiuni și decizii că diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea socială  sunt drepturile fiecăruia dintre noi, dar și valori fundamentale,  care ne definesc ca echipă și mediu de afaceri.

DIVERSITATEA NOASTRĂ NE FACE MAI PUTERNICI

Diversitatea și incluziunea se află în centrul culturii, filozofiei și practicilor de recrutare ale METRO. Ne angajăm cu hotărâre să creștem un mediu care respectă și celebrează diversele perspective, experiențe și medii ale angajaților noștri și să promovăm un loc de muncă incluziv, echitabil și accesibil.


Ne asigurăm că eforturile noastre de diversitate și incluziune sunt cuprinzătoare și dinamice. Ne străduim să creăm un loc de muncă divers, incluziv și echitabil, în care angajații cu medii și perspective diverse sunt respectați și apreciați. Aceasta include angajați de toate rasele și etniile, genurile, vârstele, abilitățile și orientările sexuale, convingerile religioase și politice, trecutul militar și statutul socio-economic.


La METRO procesele de recrutare și angajare au fost concepute pentru a asigura diversitate prin acordarea unor șanse egale tuturor persoanelor, indiferent de perspectivele și mediile diverse ale acestora. 

Cautare

Descoperă pozițiie vacante