JUMP TO CONTENT
Cautare

Fundamentele METRO

Cultura noastră
Cu pasiune pentru clienții noștri

Fundamentele au la bază promisiunea noastră pentru esența acestei afaceri – principiile engros. Acestea descriu modalitatea în care ne desfășurăm activitatea: în strânsă colaborare cu colegii noștri, cu multă determinare, curaj și curiozitate. Ele stabilesc valorile noastre comune și ne oferă reguli de conduită – în mod clar și consecvent.

1. ENGROS. ORIUNDE. ORICÂND.

Engros oricând și oriunde, nenegociabil în toate aspectele: prezentare masivă, prețuri competitive, mărci proprii, lanț de aprovizionare foarte eficient. În toate țările, pe toate canalele de vânzare, în toate departamentele și echipele. În tot ceea ce facem, ne întrebăm constant: reflectă principiile engros? Dacă nu, atunci schimbăm! Productivitatea este prioritatea noastră. Eficiența mai presus de aspect. Transformăm complexitatea în simplitate. Fără dacă, fără dar, fără compromisuri lipsite de valoare, fără scuze. Păstrăm lucrurile simple, menținând viziunea de ansamblu!

2. CREȘTEREA ESTE PRIMORDIALĂ. VITEZA ESTE ESENȚIALĂ.                  REZULTATELE CONTEAZĂ.

sCore este strategia noastră. Dezvoltarea comerțului engros este misiunea noastră. Acționăm pentru a crește afacerea cu maximă convingere în forțele proprii, fiind foarte aproape de clienții noștri. Rezultatul este ceea ce contează nu și perfecțiunea detaliilor. Să fim curajoși și rapizi! Pentru clienți este importantă eficiența noastră. Obiceiurile vechi, fără impact real, rămân în trecut. Discuții fără finalitate și rezultat? Să le punem capăt! Vorbim la obiect și avem puncte de vedere clare. Prin urmare, facem ceea ce este potrivit pentru companie. Dezvoltarea este răspunsul la întrebările noastre și motorul pentru obținerea rezultatelor. Dorim să ne autodepășim!

3. ESENȚIAL ȘI DE BAZĂ.

Angajații și clienții noștri sunt esențiali pentru afacere. Achiziția și vânzarea pe toate canalele constituie elementele de bază. Fără complicații! Fără detalii în plus. Este atât de simplu! În tot ceea ce facem ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri. Interesul pentru clienții noștri și afacerile lor este cheia dezvoltării noastre. Suntem cu picioarele pe pământ și mereu dornici de a oferi suport. Oferim cele mai bune soluții engros: calitate superioară, cele mai bune prețuri, oameni pasionați, livrare eficientă și soluții digitale. În fiecare zi. Așa vom reuși!

4. WER WILL, DER KANN.NU NE OPRIM. NICIODATĂ. FĂRĂ TEAMĂ.

Dacă ne dorim, putem reuși. Ambiția nu are limite. E în regulă să ne împiedicăm, avem voie să greșim, nu și să renunțăm! Ne asumăm riscuri. Dacă nu riscăm, nu câștigăm! Nu ne oprim niciodată din a deveni mai buni. În fiecare zi. Analizăm permanent ceea ce facem. Avem curajul să explorăm căi noi. Nu lasăm birocrația să ne oprească. Excelăm în vânzări. Ne mobilizăm și acționăm. Împreună. Puterea voinței ne unește.

5. ECHIPA METRO.

Împreună ajungem în top, împreună ne bucurăm și sărbătorim succesul. Învățăm unul de la celălalt și ne îmbunătățim în mod constant. Căutăm ceea ce ne unește, nu ceea ce ne desparte. Împreună găsim cele mai bune practici și le transferăm în întreaga companie. Preluăm cu mândrie ceea ce se potrivește. Ca echipă, suntem puternici și împărtășim o singură pasiune. Spiritul nostru de echipă ne unește dincolo de orice graniță și nu are limite: ECHIPA METRO! Acționăm împreună și câștigăm împreună. Ajungem la sCore-ul dorit atunci când acționăm ca un tot întreg - ca O ECHIPĂ METRO! Oriunde! Oricând!


METRO AG

METRO Germania face parte din METRO AG. Cu mărcile METRO și MAKRO, suntem angrosist internațional pentru clienții din industria hotelieră, restaurante și catering (HoReCa), precum și pentru comercianții independenți. Cei peste 95.000 de angajați ai noștri din peste 30 de țări sunt uniți de un singur lucru mai presus de orice: o pasiune pentru cei peste 17 milioane de clienți ai noștri.

Mai multe despre strategia METRO AG
Cautare

Descoperă pozițiie vacante