JUMP TO CONTENT
Cautare

Testimoniale

Descoperă poveștile inspiraționale ale membrilor echipei noastre!

Cei care lucrează cu noi sunt cei mai buni ambasadori ai culturii și valorilor noastre. Iată ce spun angajații noștri despre experiența lor de lucru la compania noastră.

Angajații noștri confirmă

Acestea sunt doar câteva testimoniale ale angajaților noștri, care ilustrează diversitatea și pasiunea prezentă în cadrul echipei noastre. Suntem mândri să avem astfel de profesioniști dedicați în rândurile noastre și suntem recunoscători pentru contribuția lor la succesul nostru comun.

Dacă îți dorești să fii parte dintr-o echipă talentată și să-ți împlinesti potențialul profesional, alătură-te nouă și fii parte din istoria noastră de succes!

Eliza mALCOCI

Specialist Social Media  Departament Marketing

"În fiecare zi, vin la lucru cu plăcere, pentru că aici am oportunitatea să-mi organizez activitatea, să experimentez și să învăț"

Vergin rogojina

Vânzător produse alimentare Legume-Fructe

"Performanța se obține în echipă prin implicare, ascultare și apreciere"

Ludmila postica

Responsabil dezvoltare clienți Echipa Vânzări

"Trebuie să cunoști foarte bine specificul afacerii clienților pentru a le oferi serviciile și produsele necesare. Astfel, înțeleg care este contribuția mea și impactul asupra succesului afacerii lor"

Igor vîntu

          Adjunct responsabil  livrări         Livrări

"N-aș fi făcut parte din această echipă dacă nu împărtășeam aceleași valori"

Ești gata să îți ridici cariera la nivelul următor și să te alături unui lider în industria comerțului cu amănuntul? Explorează ofertele noastre de muncă actuale și descoperă oportunitățile disponibile la METRO Moldova. Aplică acum și devino parte dintr-o echipă care valorifică dezvoltarea și creșterea dumneavoastră. 

Alătură-te universului METRO și experimentează beneficiile de a lucra împreună!

POZIȚII VACANTE METRO MOLDOVA

Cautare

Descoperă pozițiie vacante